DMCNs opbygning

Selv om DMCN er fuldstændigt brugerkontrolleret og non-profit, er det af praktiske årsager nødvendigt med en vis opdeling af emnerne. Hver frivillig der laver en del af DMCN, benævnes redaktør. Redaktøren er ansvarlig for sit eget område på DMCN, f.eks. produktanmeldelser.
Større beslutninger tages i fællesskab, på demokratisk vis, blandt de der yder en indsats for DMCN, altså blandt redaktørerne.
Visse overordnede opgaver, som domænehostning og lign., vedrører i princippet alle redaktører, men det vil være for omstændeligt at diskutere hver eneste lille praktiske detalje mellem alle redaktørerne. Endvidere er det ikke alle redaktører der interesserer sig for, eksempelvis hvilken ISP, der bruges. For tiden varetages de overordnede opgaver af redaktørerne Peter Hasselbalch og Thomas Makro.
Hvis du ønsker at deltage aktivt i arbejdet omkring DMCN, skal du henvende dig til en af de nuværende redaktører. Vi ser frem til at høre fra dig!


Redaktion
Område     Redaktør

* MC Efterlysninger
* Privat MC-salg (er på vej)

Lars Thomsen

* DMCN medlemmer
* Anmeldelser af motorcykler
* Anmeldelser af forhandlere/værksteder
* Kalender
* MC klubber

Peter H. Hasselbalch

* Links
* FAQ/OSS
* Anmeldelser af produkter
* WAP/mobil delen
* Forside

Thomas Makro

* Links
* Design
* Nyhedsgruppe hjælp

Martin Poll

* Design, teknisk

Ronni Jensen

* Andet godt...

Dig?DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør