DMCNs historie

Formålet med DMCN

Formålet med DMCN er at samle MC-relevante emner generelt, samt at opsamle og fastholde nyhedsgruppen dk.fritid.motorcykels ofte stillede spørgsmål mv. på internettet.

Lidt historie bag DMCN

DMCN blev oprettet i 1997 af Lars Hyldal. Dengang var der ikke mange websteder for motorcyklister, og DMCN var således banebrydende. Med udbredelsen af Internettet, er flere MC-relaterede websites dannet, enten som hobbyprojekter, eller med et kommercielt formål. Dette har ikke ændret på, at de danske MC-brugerne har fastholdt DMCN som det sted på Internettet, hvor seriøse emner, f.eks. anmeldelser, skal være samlet. Ikke kun fordi DMCN var pioner på området, men også fordi DMCN er 100% ukommercielt, og således kun laves og vedligeholdes af frivillige. Et kommercielt website eksisterer kun sålænge det giver overskud, og nedlægges derefter, hvorved alle samlede guldkorn mistes. Den skæbne kommer ikke til at overgå DMCN, da DMCN altid har, og altid vil være, lavet af frivillige. Når en frivillig, benævnt redaktør, en dag ikke vil være med længere, overtager en anden frivillig den pågældendes redaktør-rolle.

Kort efter starten i 1997 kom Peter Hasselbalch til, og han oprettede forhandleranmeldelserne. I en kort periode gav Jeppe Degnbol og Sune Hodal også en hånd med. I 2000 kom Thomas Makro til, og han oprettede produktanmeldelser, og senere FAQ og WAP-del. I 2000 kom også Kim Persson, som lavede efterlysninger, men han valgte primo 2003 at trække sig, og efterlysningerne forsvandt fra sitet. I sommeren 2003 valgte stifteren, Lars Hyldal, også at trække sig.

I 2003 fik vi Martin Poll med, som har bidraget med nyt og smart design og funktionalitet. I 2004 fik vi Lars Thomsen med, som genindførte efterlysnings-delen. I 2004 kom også Ronni Jensen til, men hans indsats nåede vi desværre aldrig at se.

I 2006 kom Niels Thomsen til som har videreudviklet linkssamlingen.

I 2012 forlod Peter Hasselbalch DMCN, efter 15 år i DMCNs tjeneste.

Helt nøjagtigt hvem der laver hvad, kan du se længere nede på denne side.

Møder

Vi redaktører holder jævligt kontakt med hinanden. Hver eneste uge ryger mindst en mail afsted mellem redaktørerne. En gang i mellem holder vi møde, hvor vi mødes over en kop øl. Ud over at have det sjovt, formår vi faktisk også at bruge noget af tiden konstruktivt, på at diskutere, hvad vi kan gøre bedre. Ideer er der nok af, men de skal jo også føres ud i livet på en hensigtsmæssig måde, så det er nogle gange nødvendigt at diskutere lidt. Men for det meste er vi enige om indhold og form, og så går tiden med diverse useriøst pjat. Vi har holdt møder i visse af redaktørernes hjem, samt kombineret køreture med møder på spisesteder som f.eks. Malerklemmen.

Nyhedsgruppen og DMCN

Med nyhedsgruppen dk.fritid.motorcykel er der mange muligheder. Her kan enhver deltage i diskussioner om alt fra tekniske problemer til gode toure på de danske landeveje. Da DMCN er nyhedsgruppens officielle website, er det naturligvis her, nyhedsgruppens FAQ er. Det skal understreges, at DMCN ikke kun er for nyhedsgruppens brugere, men for enhver MC-interesseret. Hvis ikke du kender til brugen af nyhedsgrupperne, kan du finde hjælp på vore sider om disse.

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør