Her finder du firmaer der laver eller ombygger kåber, kåbeglas, håndtags vind beskyttere og lign. Relevant hvis man ønsker at gøre MCen mere egnet til det kolde danske vejr.

Disse firmaer lakerer og sandblæser dine MC dele, f.eks. fælgene.

Her kan man få opbevaret sin MC, f.eks. om vinteren.

Et par gode råd: Kontroller forsikringsforhold; hvem dækker hvis der sker noget, herunder hvor meget der dækkes og hvad selvrisiko er. Hvor ofte kan man få lov at tilgå sin MC? Må man reparere den på opbevaringsstedet? Hvor lang tid i forvejen skal man anmode om at få lov at hente sin MC? Er der effektiv tyverisikring?

Værksteder til skift af importdæk. Find dem på "Netbutikker, dækspecialister".

Disse firmaer transporterer din MC mellem Danmark og andre lande. Eksempelvis ved at MC'en fastspændes på en palle, der transporteres på en lastbil.

Bemærk at firmaer der varetager MC import til DK er i en anden kategori under køb/salg...

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør