En æra er slut

DMCN lukker og slukker. En gang var DMCN samlingsstedet for danske motorcyklister. Her sendte folk deres anmeldelser, og redaktørerne brugte tid på at kategorisere indlægene, frasortere spam, indhente kommentarer til negative anmeldelser fra forhandlere, med mere. Intentionen bag DMCN var at frivillige skulle styre tingene, og på demokratisk vis, løbende udvikle sitet. De senere år har det været meget småt med brugernes opbakning. Måske foretrækker folk ikke at anmelde længere, måske anser man kravet om at skrive nogle linjer for at være for besværligt i en travl hverdag, eller måske orker man højst at give en karakter og maksimalt tre tilknyttede ord, når noget skal anmeldes. Og DMCN er ikke lige det sted man vil have sin anmeldelse liggende. Måske er de frivillige redaktører nogle gamle fjolser der ikke forstår hvad folk vil have. At gå skridtet videre, og tilbyde sig selv som frivillig til en delmænge af DMCN, f.eks. at skrive et FAQ emne eller to, er helt utænkeligt. Uanset årsag, er faktum at der ikke er grund til at lade DMCN leve videre, når der ikke er brugeropbakning. Kombineret med EUs GDPR (få) krav og mange fortolkningskrævende krav, er tiden nu inde til at sige stop. Derfor lukker DMCN. Vi takker de der i årenes løb har bidraget med andet end brok :-) Nogle lidt, andre meget, men alle former for konstruktive bidrag har været værdsat. En æra er slut.

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør