Alle anmeldelser er overført

Vi har nu afsluttet endnu en fase i migrering fra det gamle, til dette nye DMCN. Således er alle forhandler- og MC-anmeldelser nu - også - er overført.

Alle MC anmeldelser er overført.

De nyeste forhandler anmeldelser er overført.
For ikke at drukne i gamle forhandler anmeldelser, har redaktøren valgt kun at overføre anmeldelser der er op til 2 år gamle. Dette skyldes, at nogle forhandlere har skiftet ejer, og andre har ændret i bemanding, procedurer mv. Det er derfor ikke rimeligt at have mange år gamle forhandler anmeldelser stående.

 

Dette er Peter Hasselbalch sidste handlinger for DMCN, da han har valgt at trække sig som frivillig redaktør, efter 15 års tro DMCN tjeneste. Vi takker Peter for de mange års indsats, og ønsker ham god vind fremover.

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør