FAQ: Suzuki GSX-R 250

Meningen med denne GSX-R250 FAQ, er at samle problemer/løsninger der er specielle for denne model. Så hvis du har noget du mener skal med i denne FAQ så send mig en Mail

HISTORIE.
I starten af 1991, blev Suzuki GSX-R250 officelt tilbudt til salg i DK. I løbet af 91/92/93 blev der solgt ca. 350 stk. i DK, derud over er der nok også solgt en del som er importeret uden om de officelle kanaler. Alle officelle modeller er fra 88 og 89 som havde stået på lager indtil de kom til Europa i starten af 1991. Officelt har modellen kun været solgt i Japan og New Zeeland.

MANUALER & HÅNDBØGER. (download www.dethlefsens.dk)
"Service manual" til GSX-R250 er en sjældenhed, jeg er i hvertfald ikke faldet over en på et læsligt sprog endnu. GSX-R250 har ifølge nogle NZ-hjemmesider samme motor/chassis som GSX250F, til denne model er det lykkes mig at finde en "Servive Manual" på engelsk i en rimelig kvalitet.
"Owners manual" findes men den kan ikke anvendes til ret meget hvis man vil vedligeholde sin MC selv.

forsættes snart............

FAQ hjælp

Vi har brug for din hjælp til at forbedre denne FAQ. Det er heldigvis ganske enkelt. Du vælger et emne du synes her mangler, og meddeler os, hvad emnet skal omhandle, hvorefter du får adgang til at skrive et sådant emne.

Du kan kontakte os via kontakt formularen kontakt.

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør