FAQ: Starte, MCen kan ikke

Hvis MCen har stået stille i længere tid, og motoren ikke kan starte, skyldes det højst sandsynligt at benzinen i karburatorerne har mistet "gejsten". Gør følgende:


Tøm karburatorernes svømmehus for den gamle benzin, vha. bundskruen, og luk skruen igen. Sæt benzinhanen på Pri, vent et halvt minut, så karburatorerne kan blive fyldt op igen.
Derefter fuld choker, ingen gas, tryk på 'start', og så burde den give lyd fra sig efter få sekunder. Hvis den begynder at tænde uden dog egentligt at starte, så kan der evt. gives lidt gas (kun lidt) for at give den det sidste skub, så den kommer igang.
Man kan også supplere med lidt dieselstart i indsugningen lige inden man
trykker start. Det kan lette starten en smule.

FAQ hjælp

Vi har brug for din hjælp til at forbedre denne FAQ. Det er heldigvis ganske enkelt. Du vælger et emne du synes her mangler, og meddeler os, hvad emnet skal omhandle, hvorefter du får adgang til at skrive et sådant emne.

Du kan kontakte os via kontakt formularen kontakt.

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør