FAQ: Forårsklargøring

Der er flere problemer som man kan støde på ved klargøringen af sin motorcykel.
Jeg vil prøve at skrive nogle af dem her, ellers er i velkomne til at komme med nogle flere.
Jeg var selv ude for at min cb 500 startede men gik derefter ud. Problemet lå i at tændrørende var sodet til. Man kan løse det ved enten at køre den godt varm inden man stopper for vinteren eller bruge den tid det tager at ranse dem inden man skal ud og køre for først gang efter vinteren.
Et andet problem hvor motoren kan have svært ved at starte er hvis man sætter tanken på reserve. Her kan det ske at kondens vandet som kan ligge i tanken blive suget ned og giver problemer med start.
Hvis man har problemer med start af motorcyklen er det også en god ide at tjekke om der rent faktisk kommer benzin til kaburatoren.
En anden god ide er at lade motoren stå i tomgang en 10 min inden man kører så den er godt varm.

FAQ hjælp

Vi har brug for din hjælp til at forbedre denne FAQ. Det er heldigvis ganske enkelt. Du vælger et emne du synes her mangler, og meddeler os, hvad emnet skal omhandle, hvorefter du får adgang til at skrive et sådant emne.

Du kan kontakte os via kontakt formularen kontakt.

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør