XJR1300 - 1999; ’God maskine’

Generelt: God stærk standard MC, ligner stadig en rigtig MC som de så ud i 70erne
Køreegenskaber: Gode fornuftige køreegenskaber, med justerbare støddæmpere, den lever selføgelig ikke op til de vilde sportmaskiner, men det er jo hellere ikke en racer,sædekomforten er i top både for og bag.Motor/Teknik: 1300 kubik motor med 98 hk, det giver monment der vil noget.
Omkostninger: billig i drift, fornuftig benzin økonomi.
Gode råd: Køb den når du har prøvet alle de andre sportmaskiner, jeg har efterhånden prøvet at eje de fleste vilde sportmaskiner, men denne er en god all round maskine, som topper ved 220 km/t hvilket er nok for de fleste på min alder(48). Den er god at kører i flok på, da man ikke bliver træt i armene(sover)da man sidder mere ret op, og ikke har kropsvægten liggende over styret.

Konklusion: God maskine, der ligner en rigtig MC
Motor: 1300
Ydelse: 98Acc.: 0-100 km/t: 3,5
Topfart: 220Køling (luft/olie/vand): olie
Bremser (antal/type/størrelse): 3 skiver
Transmission (Kæde/Kardan/Rem):
Vægt (tør): 232
Nypris: 159000kr ( kan købes lige nu på tilbud 07 model til 129900kr)

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør