XS 400 Seca - 1985; ’utroligt stabil og pålidelig.’

Generelt:
Letkørt mc, som egner sig til det brede publikum. Ikke lynende hurtig, men heller ikke dræbende sløv.
Utrolig stabil, og pålidelig. Meget mc for få penge, også i det lange løb.
Blev solgt stort set uændret omkring 83-88.
Køreegenskaber:
Utroligt gode af så beskeden en maskine. Den er letkørt og bliver hurtigt ens ven, også igennem skarpe kurver. Kan være noget ustabil omkring tophastighed, men sådan er det gerne med mindre motorcykler. Kunne formentlig afhjælpes noget med en eftermonteret kåbe.

Motor/Teknik:
Gennemprøvet teknik, ingen nyskabende tekniske detaljer, men derfor heller ingen gennemgående defekter.
Luftkølet twin, med konventionelle Mikuni karburatore. Kædetræk. Mono-affjedring. En enkelt skivebremse for, og tromlebremse bag.
Omkostninger:
Omkostningerne er lave, da maskinen som sagt er utrolig pålidelig. Går aldrig (læs: meget sjældent) i stykker og hvis den gør er den nem at skrue på. Reservedelene er i den billige ende, og de er nemme at skaffe, også hos ophuggere.
Gode råd:
Ved brugtkøb skal man tjekke det sædvanlige med mislyde fra motor, slør i lejer osv. Det er ydermere værd at tjekke efter rust i/på tanken.
Konklusion:
En motorcykel som de færreste går fejl af. Den egner sig fint til begyndere men kan sagtens opfylde behovet hos erfarne mc-ister blot de ikke kræver en racermaskine, eller en maskine som kan fragte dem jorden rundt med en marchhastighed over 130km/t (hovedsageligt pga. manglende kåbe).
Alt i alt en fin mc, som giver meget værdi for få penge, og ingen ubehagelige overraskelser.
Motor: 2 cyl., 400ccm.
Ydelse: 46HK, ved ca. 9500 rpm/min.
Acc. 0-100km/t: 7-8 sek.
Topfart: 165km/t (alt over 130km/t bliver belastende over længere strækninger)
Vægt (tør): ca. 170 kg
Nypris: ca. 30.000.- (i midten af firserne)

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør