FZ6S ABS - 2006; ’Frisk sporty maskine til hverdag og sjov’

Generelt:
Jeg har tidligere haft tre maskiner:
Honda CB400N
Yamaha XV100 TR1
Honda CX650E
Men det ligger nu (i 2006) omkring 15 år tilbage. Jeg har fundet at denne maskine er et fornuftigt kompromi, når man som jeg ønsker en omgængelig maskine i hverdagen, der kan køre nogle gode aften og weekendture til iskiosker rundt i Nordjylland, men som også kan lide at lade "drengerøven" komme frem ind imellem.
Med de oplagte udstødningsrør, de frække panterøjne-forlygter og det brede bagdæk (180) er der lidt boulevard racer over den....og motoren kan jo også levere varen, hvis det ønskes.
Køreegenskaber:
Den er utroligt letkørt med den ret oprejste kørestilling har man fuld kontrol overmaskinen samtidigt med et godt overblik over trafikken forude.
Den er født med en halvkåbe der tager en del vind, men fra 140 km/t synes jeg nu det bliver lidt hårdt for nakken (men var også vant til en Pichler fuldkåbe). Jeg oplever en del vindstøj omkring hjelmen (jeg er 180 meter høj) som mindskes hvis jeg trækker lidt ned over tanken.
Sådet er dejligt "lavt" så man ved manøvrering har fuld kontrol over maskinen med begge fødder fladt på jorden. Polstringen er dog ikke imponerende og efter små 100 km bliver jeg lidt øm bagi, men heldigvis er der god plads til at rykke lidt rundt.
Motor/Teknik:
Motoren yder 98 heste ved et ret højt omdrejningstal (vist omkring 12000 omd/minut). Jeg oplever dog at der er rigtig god trækkraft stort set i hele registeret som gør at det er en særdeles omgængelig maskine også til "hverdags-touring"!
Omkostninger:
Jeg har kun haft maskinen i 1 måned og skal først have den til 1000 km service nu her.
Konklusion:
Frisk sporty maskine til hverdag og sjov...men næppe min fortrukne til langfarts-touring.
Motor: 4 cylindret række motor
Ydelse: 98 HK
Acc.: 0-100 km/t: 3,5 sec.
Topfart: Har jeg ikke afprøvet
Køling (luft/olie/vand): Vand
Bremser (antal/type/størrelse): 2 skiver for og 1 skive bag - ABS
Transmission (Kæde/Kardan/Rem): Kæde
Vægt (tør): 198 kg
Nypris: 119.995 excl. Levering

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør