1100 Drag Star – 2006; ’kvalitet og godt håndværk’

Egentlig skulle jeg slet ikke begå mig her pga min fremskredne alder, jeg burde hellere interessere mig for et medlemskab i Ældre Sagen eller begynde at se mig om efter en plads på et plejehjem.
Men nix, det er for kedeligt, så efter at have haft noget skrammel i min fagre ungdom, skulle der ske noget andet. Dengang stod man jo med slet skjult misundelse og savlede over de velbjergede, der havde midler til en Triumph Bonneville og man selv lige kunne skrabe sammen til en MZ 250. Det blev siden til Honda CB 250 og Suzuki 350 og så var det bal forbi.
En halv menneskealder efter skulle vi have nyt køkken og murermesteren fik mig overtalt til en prøvetur på hans Honda Shadow 750 ACE som forresten osse var til salg....
En time senere var den synet i mit navn, absolut ikke til fruens store begejstring.

Nu bor vi i et landområde og den nærmeste flække har i de sidste tre år været angrebet af en virus, som har afstedkommet, at samtlige gamle senile pjokkehoveder har købt motorcykler og forenet sig i en exclusiv klub. "Vi kører ikke stærkt" blev der sagt inden den første tur, men Shadowen skulle ha´nogen af pisken for at følge med. Ellers var jeg ganske tilfreds med cyklen, men der manglede lidt power. Murermesteren kom så i et festligt lag til at nævne, at hans Yamaha 1100 Drag Star fra 2006 også var til salg.....
Ja, udfaldet kan man tænke sig til!!
Det er en fabelagtig cruiser, et hammergodt bundtræk og med Raask potter en fed lyd fra V2 motoren. Bremserne med dobbelte skiver og enkelt bag har virkelig stopping power, hvor Hondaéns tromle bag var ynkelig. Og ingen fedtet kæde her, kardantræk. Det store velpolstrede sæde ser ved første øjekast ud som toppen af magelig luxus, men efter en times køring sover ens r.., men lidt sadelmager arbejde og fjernelse af en 1/2 tomme skumgummi ændrede sædets karakter.
For folk af mindre størrelse er dette cyklen, den har meget lav sædehøjde og tyngdepunkt, hvilket også gør den letkørt og at man ikke skal sidde med tåspidserne ude ved standsning. Vægten på små 300 kg fornemmes stort set ikke, ellers et punkt jeg havde betænkelighed ved.
At jeg så er ved at blæse af, når oldingene foran flår i håndtaget er en anden sag.
Den er ret højt gearet i 1. gear og der skal fires lidt på koblingen ved igangsætning ellers går dyret istå. Gearskiftet er noget larmende med et lydeligt "klonk" og det er ellers det mest negative jeg kan sige om den. Jo, det er nødvendigt at afmontere den ene udstødning ved oliefilter skift, ikke særligt smart!!
Ellers bærer Yamahaén præg af kvalitet og godt håndværk og efter 4000 fra ny har der ikke været noget bøvl.
Gu´ ved hvor man finder et plejehjem "with room for a pony and a Yamaha".

See you on the road.

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør