Café Racer – 2002; ’Eminente køreegenskaber’

Generelt: Voxan er en fransk håndbygget motorcykel! Der er kælet for alle detaljerne og cyklen føles virkelig lækker! Designet er inspireret af 60'ernes engelske Café Racere! Cyklen er helt sin egen på alle punkter, og man kan ikke lade vær med at holde af den!
Køreegenskaber: Eminente køreegenskaber med god styrevillighed og retningsstabilitet! En meget velfungerende og godt afstemt affjedring som håndterer ujævnhederne flot! Desuden er den stabil ved alle hastigheder

Motor/Teknik: 1000 ccm V2, 4-takts motor. Fantastisk lyd og acceleration!
Omkostninger: Korte service intervaller
Gode råd: Led efter et eksemplar med fuld servicebog..
Konklusion: En meget lækker cykel med fremragende køreegenskaber, fedt design, spændende&utraditionelle løsninger og lækre komponenter!
Motor: V2, 1000 ccm.
Ydelse: 120 hk og 110 nm
Acc.: 0-100 km/t: 3,2 sekunder
Topfart: 250 km/t
Køling (luft/olie/vand): vandkølet
Bremser (antal/type/størrelse): Guldserie fra Brembo med masser af bid..
Transmission (Kæde/Kardan/Rem): kæde
Vægt (tør): 185 kg.
Nypris: Voxan blev ikke importeret til dk i 2002, men i dag koster den 225.000

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør