RF600R - 1996; ’klippestabil på landevej/motorvej’

Køreegenskaber: 

Den kører meget godt !! Ikke specielt hurtig i styringen grundet lang akselafstand men alligevel hæderlige kurveegenskaber (rigeligt til de fleste). Til gengæld kører den klippestabilt på landevej/motorvej.. Jeg er alt i alt meget godt tilfreds..
Motor/Teknik:
Da jeg købte min var der monteret Remus SlipOn og den var dyset med denne. Jeg har altid følt at den trak rigtig godt og havde det godt i motoren og for nylig fik jeg det bekræftet da der blev monteret K&N filter og den blev dyset til dette. Den smed 90 HK på baghjulet hvilket vist er ret godt for modellen. På Rydbergs side har en med K&N + Cobra udstødning cirka 85 HK. For mig er en sådan effekt alt rigeligt. Den kan sagtens lege raket med godt over 200 og alligevel trækker den fint i mellemområdet og er egentlig ikke særligt trættende ved bykørsel. Også her er jeg endog ret tilfreds med maskinen.


Kørestilling:
Mere oprejst end på mange andre sportsmaskiner men alligevel ikke en optimal touring position hvilket er ærgeligt da maskinen faktisk mest lægger op til at være sportstourer. Fodhvilerne sidder også ret højt og der er en del vægt på håndledene under 80..
Omkostninger:
Forholdsvis billig i anskaffelse (i forhold til andre maskiner i klassen).. Som andre japanere er reservedelspriserne optrækkeri. Benzinforbrug fra 10 til 17 km/L.
Gode råd:
Giv dig god tid til at prøve den og lyt godt til motoren. Lyt især efter raslelyde under acceleration. Observer efter røgudvikling.. Vurder om maskinen ser ud til at have gået det antal kilometer sælger påstår.
Konklusion:
En dejlig maskine der fuldt ud opfylder mine behov. Den ser godt ud og kører fint.. Jeg savner intet ?? Skulle jeg bytte skulle det helst være med en BlackBird

Motor: 4-cyl 599ccm 16v DOHC
Ydelse: 100HK
Acc.: 0-100 km/t: under 4 sek.
Topfart: ??
Køling: vandkølet
Bremser: For: 2 x 298 mm Bag. 220 mm
Træk: Kæde
Vægt (tør): 195 kg
Nypris: omkring 100000.-

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør