GSX400R (GK76A) - 1992; ’god til den let øvede mc-ist’

- En flot MC der stadig kan følge med de nyere MC'ers udseende. Det er en lille MC uden rigtig at være det. Stelkonstruktionen er den samme som på GSX750R og GSX1100R fra samme årgang. Bare i en lidt smallere udgave. Det er en alle tiders begynder racer. Den overrasker den uøvede, er god til den let øvede mc-ist, men er nok for kedelig til en rutineret kører. Den vejer ikke ret meget, ca. 160kg tør. Så den er nem at kaste rundt med på de små veje. På større landevej er den også en dejlig kværn at køre på. På motorvej kan man nogle gange savne en lille smule trækkraft på toppen. Men med lovgivningen i DK, har den rigeligt. Hvis man vælger at følge disse. Kåben giver god beskyttelse mod vinden, selv ved høj fart. Der er ingen viberationer eller andre ubehagelighedder når man kører stærkt. Alt i alt en meget stabil mc. Dog med lidt dyre reservedeles omkostninger. Da det er en import MC.

- Motoren er en 398ccm, 4 cylindret rækkemotor, med DOCH og 16 ventiler. Vandkølet. Den har ca. 65hk.
Hvis man er lidt fix på fingerene, kan man sagtens lave diverse reperationer på motoren hvis sådanne skulle opstå. Den er nem at skille ad og samle igen.
0-100km/t klarer den på 4,7sek. Ind til viddere har jeg ikke presteret bedre en 4,9sek. Men den er ganske hurtig taget dens størelse i betragtning.
Topfarten er opgivet til 220km/t hvilket den sikket render. Speedometeret stopper ved 180km/t, men nålen fortsætter til den ikke kan komme længere. Og den fortsætter ligeledes med at tage flere og flere omdrejninger.
- Den har én bremse bag, og 2 for. Som bidder godt ! Alle 3 er NISIN bremser.
- Jeg kører ca. 17km på en tank, der rummer 16 liter benzin. Så den er billig i drift. Sådan da... -hehe.
- Prisen på en GSX400R (GK76A) ligger på omkring 45.000 - 55.000kr.
Hold øje med om det er en forhenværende baneracer fra tyskland.
- Jeg har kørt på min i 1 års tid nu. Og er godt tilfreds med den. Den er den tand større end en 250ccm. Der gør at den føles lidt mere MC agtig

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør