ZXR750 J2 – 1992; ’fed gammel cykel’

Generelt: Jeg fik mit mc kørekort i November 2001, og startede med en Er5 som man også kan læse en anmeldelse af her på siden. Men den blev solgt i Maj 2002 til fordel for denne dejlige motorcykel.
Den første tur jeg tog, var det mest extreme jeg har prøvet, men der er jo forskel på 50Hk og 145 Hk. Efter noget tid og tilvending blev de 145 dejlige nemme at administere, Men ikke wheelie indbydende, måske pga min store repekt for maskinen. Den lavede power wheelies i 1. 2. og til tider i 3.
Jeg synes at kørestillingen er utrolig god, meget sportslig, men ved langtur kan man ligge overkroppen på tanken, og slappe af. Mine bagsæde passagere brokkede sig aldrig rigtig, men da jeg fik en tur bagpå, var jeg skræmt fra liv og sans... : D

Køreegenskaber: Gode, men kan overraske, kan være tung i "S" sving, måske min manglede erfaring?!
Motor/Teknik: Originalt en 750cc med 118HK, men den jeg havde var med en 900cc fra 96, som havde ca 145HK.
Omkostninger: Nye forbremser.. kædekit.. Bagdæk, men ikke noget udover det sædvanlige for en powerbike. Og benzin økonomien var faktisk okay..
Gode råd: Parker aldrig din Ninja på gaden... (min blev stjålet)
Konklusion: En fed gammel cykel, som kører godt, men nok skal vælges pga udseende. Det er den med de 2 støvsugerslanger.
Motor: 750cc
Ydelse: 118hk
Acc.: 0-100 km/t: 2,8
Topfart: 260km/t
Køling (luft/olie/vand): Olie
Bremser Foran: Hydraulisk, 2 skiver, Ø: 320 mm.
Bremser bag: Hydraulisk, 1 skive Ø: 230 mm.
Transmission: kæde
Vægt (tør): 207 Kg
Nypris: ca. 140.000kr

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør