ER6F – 2006; ’utrolig letkørt’

Jeg syntes cyklen er utrolig letkørt, den vejer kun ca. 180 kg. og er derfor meget let at tumle. Den er virkelig sjov på snoede småveje på landet, jeg har kørt ca. 2000 km. nu.
Kørestillingen er behagelig og meget oprejst, efter en køretur fra København til Frederikshavn, mærkede jeg ikke det store ubehag, andet end naturlig træthed og måske en anelse ømhed bagi!
J
Kåben dækker en hel del, det er ikke ubehageligt eller anstrengende at køre 140 km/t i længere tid. Der har dog været en del raslelyde fra samlingerne i kåben, dem har jeg fjernet ved at sætte nogle små skumpuder i klemme.
Motoren er meget kvik og lyder ok. Jeg har stærkt overvejet en anden udstødning, da den originale med katalysator, dæmper lyden en tand for meget.

Jeg har kørt lange ture med min kæreste bagpå, det giver ingen problemer, der er masser af kræftoverskud. Vi planlægger i øjeblikket en tur til Liechtenstein i uge 28, så vil det vise sig om jeg har samme holdning efterfølgende.
Det kan være svært at finde taske racks til cyklen, jeg ved ikke om det er fordi den er så ny, eller om de simpelthen ikke har tænkt sig at fremstille dem. Men firmaer som Givi og Kappa laver ikke noget brugbart. Så jeg har måttet bestille fra Hepco Becker for at få noget der dur.
Bagsæde pladsen er ifølge min kæreste udmærket, benstillingen er behagelig og sædet er komfortabelt.
Jeg har haft den til 1000 km. service, det kostede omkring 1500 kr. Næste service er ved 6000 km.
Så gennemgående er det en super motorcykel, som jeg varmt kan anbefale, også hvis man er helt grøn og lige har fået kørekortet.
Der er faktisk ikke noget umiddelbart at sætte en finger på…
Tilføjelse den 23/7-06
Jeg er netop kommet hjem fra en uge i Sverige, med fuld oppakning og kæresten bagpå.
Det kan hertil siges at cyklen også er en glimrende touringcykel og kører godt med tungt læs.
Eneste ulempe er at, det kun er Hepco & Becker der laver rack og tasker til den. Givi og andre kendte mærker laver ikke noget...
Rack, 2 x 30 l. sidetasker og 45 l. topboks, kostede ca. kr. 6000,-
Data:
Kawasaki ER6f
650 ccm.
4 takt. 2 cyl, række twin.
DOHC, 8 ventiler
Elektrisk indsprøjtning.
6 Gear.
ABS Bremser
72 Hk, v. 8500 rpm.
66 Nm v. 7000 rpm.
Pris, m. ABS: 110.000 Kr.
Pris, u. ABS: ca. 105.000 Kr.

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør