ER 5 – 1998; ’god begynder’

Generelt: Rigtig god begynder cykel. Jeg startede på den i November da jeg fik kørekort, Og kørte faktisk vinteren over på den, Uden de store problemer. Den er nem at håndtere hvis noget skulle gå galt, Jeg kom engang for tæt på en kantsten, og var tæt på at falde, men den blev oppe (puuhhaaaa). Bremserne kunne godt være lidt bedre, mangler lidt mere power i dem. Men de kan sagtens bremse den ned. Men god begydner cykel der vokser med op gaven. Den har 50 Hk og de er blive som et lam. Man kommer kun på baghjul ved god brug af koblingen.

Køreegenskaber: Rigtig Gode, Gode svingegenskaber, stabil ved langfart.
Motor/Teknik: 2 Cylinder.
Omkostninger: Få.. Jeg har ikke haft nogle mærkbare omkostninger, udover forbremsen havde sat sig efter vinteren, og der måtte ny skive samt klodser.
Gode råd: Hvis det er som hverdags motorcykel man skal bruge den, og kører langt på Motorvej, så anskaf en kåbe! Det er guld værd, jeg nåede det ikke på min egen (Sælger den om 2 dage) Men en tur på 60 km/t med 140 er trist.. Det blæser af.. til. Nye støddæmper bag er også en rigtig god ide, men standard er ok, men ikke prangende.
Konklusion: Dejlig motorcykel, Drift-pålidelig, nemt kørt.
Motor: 500cc
Ydelse: 50Hk
Acc.: 0-100 km/t: 4,9 sek
Topfart: 180Km/t Men kører omkring 200km/t med Kåbe.
Køling (luft/olie/vand): Vand.
Bremser (antal/type/størrelse): Enkel Skive foran, Tromle bagpå.
Transmission (Kæde/Kardan/Rem): Kæde (Husk altid at smør din kæde ofte, især efter regnvejr)
Vægt (tør): ca. 180kg
Nypris: ca. 60.000
Brugt: alt fra 40.000kr til 60.000kr

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør