XL1000v Varadero – 2000; ’ god plads til bagage og lillemor’

Køreegenskaber: overraskende gode for en så stor og tung cykel.
Motor: droslet vtr 1000 motor v2
Ydelse: 94hk v.  8000 o/min, 99nm v 6000o/min
Acc. : 0-100 km/t: 4,5sek
Topfart: ca. 210km/t
Køling: vand
Bremser: Honda`s dualbrakes,2 skiver foran og 1 skive i bag.
Transmission: kæde og 5gear
Vægt (tør)/(våd): 245kg/270kg
Nypris: ca. 200000kr

Det er første gang jeg har denne type mc,den kaldes vistnok for en rejseenduro,den er udstyret med et stort sæde,der er god plads til at flytte sig på,man sidder behageligt ret op. Styret sidder ret højt
Der er desuden god plads til bagage og lillemor. Varadero´en trækker godt,men først fra ca. 2500 o/min i højeste gear uden at ruske. Den kan stort set det hel,køre langsomt og hurtigt alt efter behov og det gør den ret afslappet. Man mærker desuden ikke den fuldtankede vægt på 270kg når den først ruller. Benzinøkonomien er ved blandet kørsel for mit vedkommende 16-18km/l. Den er meget stabil i kurver med relativ høj hastighed. Varadero´en er lidt følsom i sidevind pga den store kåbe og højden af mc´en. Da jeg selv er 188cm høj har jeg forhøjet købeglasset med hjemmelavet flip-op og det har hjulpet på turbolensen og deraf mindre støj. Den store tank på 25 liter betyder langt imellem optankningerne. Der skal helt klart monteres en scott-oiler. Cyklen er desuden født uden centerfod,det er lidt mere omstændigt at smøre kæde når man er på tur,centerfod kan dog købes uoriginal. Glæder mig til at komme på en lang ferietur. Cyklen har et rigtigt godt forlys,nærmest som på en bil. Den mangler bare lige kardanen: -)

MC anm. hjælp

Anmeldelserne er lavet af brugere af DMCN, som gerne vil dele deres oplevelser med MC'en, med andre. Anmeldelserne er derfor ikke en egentlig professionel test/måling af maskinen, men brugerens eget indtryk, opnået gennem brug af/kørsel på maskinen, gennem en længere eller kortere periode.

 

 Nye anmeldelser

Enhver der er registreret på sitet, kan indsende et ubegrænset antal anmeldelser. Enhver kan gratis blive registreret her på sitet, med et selvvalgt brugernavn. Når man er logget ind, kommer der i menuen mulighed for at indsende anmeldelser (menupunktet "medlemsmuligheder").

Når du anmelder din egen motorcykel bedes du huske at få det hele med, idet det ikke er specielt informativt at læse at en ejer af en Yamazuda XGFR 3000 mener at det er en "Fed maskine, der kører fra alt & alle".

Opfat det, som om du skal sælge maskinen til en god ven, som du vil være ærlig overfor; fortæl om maskinens styrker og svagheder vedr. køreegenskaber, motor/teknik, vedligeholdelse, omkostninger o.s.v.
Husk også at angive oplysninger om egen højde/drøjde, hvis det har betydning for anmeldelsen.

Jeg har udformet anmeldelsesformularen, så den kan fungere som inspiration/huskeliste - prøv den!

 

Hvis du vil rette eller slette en anmeldelse, kræver det at du er oprindelig forfatter af den - altså at dit DMCN brugernavn er påført anmeldelsen. Hvis det er tilfældet vil der automatisk blive vist ikoner som giver dig mulighed for at redigere eller slette en anmeldelse.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for MC anmeldelser.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet.

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør