Forhandler anm. hjælp

Rating af Forhandleren/Service drejer sig om venlighed, overholdelse af aftaler, priser (og rabatter) - ja, alt hvad folk har følt af glæde/sorg/vrede, når de har været i kontakt med forhandleren/værkstedet

Rating af Værkstedet drejer sig om hvorvidt det der skulle laves blev lavet, om sjusk, flinke mekanikere o.s.v.

 

Forhandlere som ønsker at kommentere en anmeldelse, kan bruge kontaktforumlaren til at sende kommentarer mv. til redaktøren for forhandler anmeldelser. Denne findes under menupunktet Om DMCN.

 

Nye anmeldelser er meget velkomne. Det kræver at man er logget ind, før man kan komme til at lave en anmeldelse. Når man er logget ind, fremkommer menupunktet medlemsmuligheder. Herunder er mulighed for at indtaste en anmeldelse af en forhandler.

Da der har været eksempler på at anmeldere har angivet fiktive/urigtige emailadresser har det været nødvendigt at indføre følgende procedure:

  • Når jeg modtager anmeldelsen sender jeg den retur til den angivne email-adresse, for at få en bekræftelse på, at det vitterligt er fra den angivne afsender.
  • Anmelderen bedes nu svare bekræftende på min mail. Det skal ske inden 7 dage - ellers bliver anmeldelsen ikke bragt videre til DMCN's forhandleranmeldelsessider.
  • Normalt vil jeg - hvis anmeldelsen er negativ - sende den til udtalelse hos forhandleren (hvis 'han' har en email-adresse). Forhandleren får 5 arbejdsdage til at kommentere anmeldelsen. Svares der ikke inden 5 dage, vil anmeldelsen blive bragt uden forhandlerens kommentarer. Svares der inden 5 dage, vil forhandlerens kommentar blive bragt sammen med anmeldelsen.

Hele denne procedure er både langsommelig og besværlig for mig, men den er nødvendig. Jeg håber på din forståelse for dette.

Jeg tilstræber at påbegynde behandlingen af anmeldelser/kommentarer til disse inden 48 timer - men det kan smutte, og så må du gerne maile igen for at 'rykke'. Det er sket at jeg har glemt noget i bunken - og det kan ingen være tjent med!


Anmeldelsers aldersgrænse

Da forhandlere løbende skifter ejere mv, er der sat en udløbsdato på forhandler anmeldelser, på 2 år.

 

Kommentarer

Hvis du har redaktionelle kommentarer, kan du kontakte redaktøren for produkt anmeldelser. Brug menupunktet "Om DMCN" -> "Kontaktpersoner" til dette.

Hvis du ønsker at stille uddybende spørgsmål til et produkt, skal du gøre dette i forumet. *

I visse tilfælde kan du skrive direkte til anmelder, vha. "private beskeder". *

 

*Kræver at du er logget ind

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør