ZX9R-C2 – 1999; ’opfører sig som man ber den om’

Denne kawa er min første maskine. Indtil jeg fik dette vidunder mellem benene har jeg kørt en lille 150ccm MZ fra jeg var 11 år...markræs, og så en Suzuki GS500E 01' i køreskolen.
Så var der ikke andet for end at spare sammen og vente til 21. års føsdagen kom. Turen i himlen startede 20. maj 2005 da jeg købte den blå kawa hos en privat. Har altid været tilhænger af den grønne farve...men dette var et meget godt tilbud, så fornuften bankede på den anden side af hovedet. Det skulle sæfølig regne da den skulle køres hjem...typisk!!! Men turen gik nu fint...
Første gang jeg satte mig på den var med stor respekt...men man skal ikke være angst for den. Så længe man kører den under 3000 omdr. kan selv den nyeste MC'ist håndtere den...for maskinen styrer og opfører sig kort sagt nøjagtig som man ber den om! Eneste sammenligningsgrundlag jeg har er GS500eren som er tungere end ninjaen, og forskellen kan godt mærkes..klart nok, da det er to vidt forskellige cykler : ) Jeg synes man får en mere rolig kørsel med flere ccm da der ikke behøves så mange snoninger for det samme resultat.

Ninjaen trækker som et lokomotiv...var til DHB 05 (kørte derover, ikke deltager) med passager bagpå...intet problem ved accelrationer eller mellemaccelrationer (100-200).
Indtil videre har jeg ikke haft problemer med den. Har kørt 5000km på den, så maskinen har gået 10000 ialt. Der er blot skiftet olie og oliefilter...samt er vinterprojektet montering af en alarm : )
Acc.: 2,8sek. (MC-revyen)
Topfart: 275km/t (MC-revyen) har kun prøvet 250km/t... : )
Vægt (tør): 183
Kort sagt fortryder jeg ikke jeg har købt denne ninja! Glæder mig til hver gang jeg skal køre...må denne vinter snart høre op.
Husk hjerne, dragt og rygbeskytter : )

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør