Anmeldelser

Nordic Heat hybridluffer (el-opvarmede)

Medmindre man er en af de motorcyklister der kun kører MC når temperaturen er over 25 grader, så kræver motorcykelkørsel i et land som Danmark, at man gør noget for at holde varmen. Nogle vælger motorcykel med kåbe, nogle har forskellige typer MC tøj, og nogle installerer elektrisk opvarmede håndtag. Men hvorfor stoppe her, hvis man stadig har det koldt? De senere år er elektrisk opvarmet tøj således blevet et velkendt begreb, ikke kun blandt motorcyklister, men blandt alle der færdes udendørs.

Læs mere ...

Nordic Heat Baselayer (elektrisk)

Produktbeskrivelse
Nordic Heats batteri-opvarmede “Baselayer” er langærmet og langbenet åndbart og svedtransporterende undertøj. De fleste motorcyklister, hundeluftere, håndværkere, skiløbere, jægere, sportsudøver m.fl. har formentlig allerede mindst et sæt langt undertøj. Det der adskiller Nordic Heats lange undertøj fra markedets øvrige produkter, er den indbyggede elektriske opvarmning.

Læs mere ...

Nordic Heat Softshell vest (elektrisk)

Elektrisk opvarmet tøj har eksisteret i en del år, og jeg har længe været fristet til at afprøve en sådan opfindelse. Det blev dog først i efteråret 2014, at jeg nåede dertil.

Der findes flere fabrikater af elektrisk opvarmet tøj, i alverdens kvaliteter, man kan bestille fra udlandske WEB shops. Ulemperne herved er, at man ikke kan afprøve størrelser og modeller før man køber, ligesom evt. fortrydelse og reklamationer er underlagt det pågældende lands regler og normer. Nogle af de anmeldelser man kan læse på nettet indikerer, at ihvertfald nogle af produkterne er af tvivlsom kvalitet.

Læs mere ...

Underkategorier

Her er anmeldelser af danske MC forhandlere og værksteder

Her findes anmeldelser af alverdens MC-relaterede produkter, f.eks. beklædning, alarmer, GPS'er, låse, batterier osv. osv....

Her finder du alle vores MC anmeldelser.

DMCN sponsor

S-tech er den venlige DMCN sponsor der gør det muligt for DMCN at leve

Login Form

RSS feeds

Forside

Anmeldelser

Forum

 

Enkeltside feeds kan tilgås via "RSS Feed" knappen øverst på siderne (er ved siden af bla. Facebook og Twitter knapperne)

Copyright information

Alt må frit refereres med angivelse af kilde.

Dybe links er en del af Internettets kultur, og derfor tilladt på DMCN. Mange andre sites tillader ikke dybe links, men vi gør.

Vi er ikke ansvarlige for brugerindsendte data såsom anmeldelser og forum indlæg.

Alle rettigheder reserveret.

Kontakt information

Som du også kan læse på siden "Om DMCN", styres DMCN af frivillige, benævnt redaktører. Hver redaktør har et eller flere ansvarsområder. Ønsker du at kontakte en af personerne bag DMCN, skal du derfor først vælge en af redaktørerne, og derefter kontakte ham.

Kontakt foregår udelukkende via kontakt formularen, som du finder i menuen her:
Om DMCN -> Kontakt en redaktør